Sibiu Gușterița MTB 2019

În contextul în care zona Sibiului are un potențial cicloturistic deosebit, iar mountainbike-ul necesită o mai bună promovare, Asociaţia Tură în Natură invită sibienii la o nouă competiţie pe un traseu de offroad de 25 km în zona nordică deluroasă a Sibiului, Dealul Gușteriței.

Aflat la a patra ediție, concursul de biciclete denumit sugestiv ”Sibiu Gușterița MTB 2019” se va desfășura duminică, 20 octombrie, începând cu ora 9.00, cu plecare din fața Bisericii Evanghelice din cartierul Gușterița (Strada Octavian Niţă din Sibiu).

Competiţia se va desfășura pe un traseu de aprovimativ 25 km şi 500 m diferenţă de nivel în format XCP. Traseul concursului este de dificultate medie parcurgând drumuri de țară și drumuri forestiere. Cea mai mare parte a traseului străbate pădurea de pe Dealul Gușteriței, o zonă deosebită din imediata apropiere a Sibiului destul de puțin promovată din punct de vedere turistic. Competiţia se vrea o punere în valoarea a acestei zone dar şi o prelungire a sezonului competiţional, după ce practicarea MTB – ul în zona montană este mai puţin accesibilă.

Programul competiției:

Sâmbătă 19.10

  • 15.00 Înscrieri şi preluarea numerelor de concurs
  • 15.30 Şedinţă tehnică
  • 16.00 Recunoaşterea traseelor

Duminică 20.10

  • 9.00 Preluarea numerelor de concurs
  • 11.00 Start din faţa Bisericii – Cetate din Guşteriţa
  • 12.30 Sosire în curtea Bisericii – Cetate din Guşteriţa
  • 13.30 Kids race sub 14 ani
  • 14.00 Racebrunch organizat de MyTransylvania
  • 15.00 Festivitate de premiere şi tombolă

Anul acesta, organizatorii a pregătit câteva surprise pentru participanți, incluzând renumitul RACEBRUNCH organizat de Asociația MyTransylvania, încălzitoare mâini pentru bicicliști, număr de concurs, medalie și la final o tombolă cu produse sportive.

Pentru înscrieri vă rugăm să intrați pe site-ul https://sibiumtb.turainnatura.ro/inscrieri.php

Pentru mai multe detalii legate de Concursul ”Sibiu Gușterița MTB 2019” puteți accesa pagina de facebook a asociației https://www.facebook.com/turainnatura/, să-i sunați la telefon 0740.941.028 sau să le scrieți pe adresa de e-mail info@turainnatura.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*