Sibiu Open bate la ușă

Singurul turneu ATP Challenger din Balcani, Sibiu Open prezentat de Raiffeisen Bank, este aproape de start. Aflat la cea de-a patra ediție, turneul de la Sibiu va reuni în inima Transilvaniei mulți jucători cu rezultate notabile din circuitul ATP.Premiile totale se ridică la 50.000 de dolari, plus ospitalitate, ceea ce face ca jucătorii ce vor concura pentru titlu să primească punctaj în clasamentul ATP conform turneelor ATP 75.

Sibiu Open | foto: Silvana ARMAT

Sibiu Open | foto: Silvana ARMAT

Până la startul competiției principale, Tenis Club Pamira găzduiește două turnee dedicate exclusiv jucătorilor români, ambele cu premii extrem de importante în special pentru tinerii tenismeni.

Șanse unice pentru români

Primul dintre cele două turnee de calificare adresate jucătorilor români s-a încheiat deja. Peste 30 de jucători au luat startul acestui turneu, câștigătorul urmând să primească un wild-card pe tabloul de calificări al Sibiu Open. Cel de-al doilea turneu se încheie astăzi. Câștigătorul acestuia va primi un wild-card direct pe tabloul principal. „Ținem foarte mult să oferim oportunitatea jucătorilor români, în special juniorilor, să își măsoare forțele cu tenismeni mult mai experimentați în circuitul ATP, jucători ce au multe participări în Grand Slamuri la activ. Pentru jucătorii români, este o oportunitate unică să aibă la îndemână un turneu Challenger de importanța Sibiu Open”, crede Marius Vecerdea, directorul Sibiu Open.

Turneul ATP Challenger debutează în 19 septembrie cu turneul de calificări. Apoi, 32 de jucători se vor afla pe tabloul principal de simplu și 16 echipe pe tabloul principal de dublu. Marea finală va avea loc în data de 27 septembrie.

Sibiu Open – prezentat de Raiffeisen Bank este un eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Local Sibiu și Primăriei municipiului Sibiu. Partener este Raiffeisen Bank, iar sponsori: Contempo Cars Sibiu, Data Pro, Magnolia Residence, Feleacul, Hotel Împăratul Romanilor, Sens Media. (Cosmin PAL)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*