Sibiu Open ia startul mâine

Duminică începe cea de-a 11-a ediție a celui mai important turneu de tenis masculin din România, Sibiu Open.

Competiția se va desfășura în perioada 18-25 septembrie la Tenis Club Pamira (Calea Șurii Mici, nr. 39).
Prima zi este rezervată calificărilor. Patru jucători din calificări vor completa tabloul principal de simplu al competiției, unde vom regăsi nume importante din tenisul internațional, printre care se evidențiază Federico Coria. Argentinianul este cel mai bine clasat jucător participant la Sibiu Open în cele 11 ediții de până acum. Momentan, Coria ocupă locul 71 în clasamentul mondial, iar cea mai bună clasare a sa a fost locul 50.
În turneul de dublu, favorit este sibianul Victor Cornea.
Accesul publicului la eveniment este gratuit, până în faza semifinalelor. Finala de dublu și semifinalele turneului de simplu vor avea loc în data de 24 septembrie, iar marea finală de simplu în 25 septembrie, de la ora 15. Biletele pentru ultimele două faze ale competiției costă 50 de lei pe zi și pot fi cumpărate de la recepția Tenis Club Pamira. Turneul este transmis live pe www.sibiuopen.com, iar ultimele faze ale competiției vor fi transmise în direct la DigiSport.
Sibiu Open este un eveniment organizat de Asociația Clubul Sportiv Tenis Club Pamira și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2022.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*