Sibiul dă startul sărbătorilor de iarnă

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Piața Mare va avea loc vineri, 15 noiembrie, de la ora 19.

Cu această ocazie, Primăria Sibiu va aprinde ghirlandele din bradul de Crăciun și iluminatul festiv din centrul istoric și din întreg orașul, pentru ca sibienii și turiștii să se bucure de o atmosferă deosebită de sărbătoare în Sibiu. Tot de la ora 19 va avea loc un concert susținut de Monica Anghel și Radu Nechifor care au pregătit un repertoriu special, în ton cu sărbătorile.

Cea de-a 13-a ediție a Târgului de Crăciun se desfășoară până în 3 ianuarie și aduce peste 100 de expozanți veniți din toată țara care vor întâmpina vizitatorii cu o gamă variată de produse, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții, printre care se numără Atelierul și Parcul lui Moș Crăciun, precum și patinoarul în aer liber.

Parte a Târgului de Crăciun este și proiectul cultural Sibiu Christmas Mood 2019, care reprezintă colecția de evenimente și acțiuni culturale și artistice din cadrul evenimentului.

Târgul de Crăciun este un proiect cultural organizat de Asociația Events for Tourism, inițiat în anul 2007 de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*