Sibiul, promovat în noul clip al Ministerului Turismului

Au fost finalizate filmările pentru noul clip de promovare a României ca destinaţie turistică.

Filmul de promovare va surprinde toate atracţiile turistice care fac din România o destinaţie unică, iar Sibiul este reprezentat prin Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra şi Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac. În coloana sonoră a clipului de promovare poate fi uşor recunoscut naistul Nicolae Voiculeţ, iar vedeta clipului este fostul nr. 1 al tenisului mondial, Ilie Năstase.

“Având în vedere farmecul şi atractivitatea judeţului nostru, Sibiul nu putea lipsi din acest film de promovare. Le mulțumesc domnilor Năstase și Voiculeț, ambasadori ai turismului românesc, pentru colaborarea noastră. Mă bucur că filmările clipului de promovare a României au ajuns la final și că cei doi domni vor fi parte din acest proiect. Ilie este o personalitate reprezentativă și de necontestat pentru țara noastră, iar melodiile cântate la nai ale maestrului Nicolae Voiculeț fac înconjurul lumii. Am fost onorat să-i văd pe platoul de filmare unde au fost surprinse și ultimele cadre ce vor face parte din clipul de promovare a României. Am avut ocazia să discut cu Ilie și cu Nicolae despre viitoare proiecte pentru turismul din țara noastră și le-am lansat invitația să vină la Sibiu pentru un sejur în inima României”, a declarat Bogdan Trif, ministrul Turismului.

Noul clip de promovare va fi lansat în cursul săptămânii viitoare.

La începutul anului, în ianuarie, a mai fost lansat un clip de promovare a României ca destinaţie turistică culturală şi de city break. Nici din acest film nu a putut lipsit Sibiul, reprezentat prin centrul istoric şi Muzeul Brukenthal. “Ne-am propus şi am reuşit să realizăm aceste două clipuri. Din 2012, România nu a mai beneficiat de o astfel de promovare, prin intermediul unor clipuri care să fie prezentate pe pieţele externe. Avem o ţară unică şi este obligatoriu să facem cunoscut acest lucru lumii întregi”, a completat Trif.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*