Sibiul, reprezentat la Târgul Naţional de Turism al României

 

Sibiul va fi reprezentat la Târgul de Turism al României care va avea loc în perioada 15-18 martie, la Bucureşti. Acesta este primul eveniment din 2012 în cadrul căruia Sibiul, prin echipa Serviciului de Promovare şi Dezvoltare în Cultură şi Turism, va fi prezentat cu tema propusă de municipalitate: „Sibiu Baroc Update”.

Pachetul de materiale cu ajutorul căruia Sibiul va fi promovat în faţa vizitatorilor târgului este complet nou. Până în prezent au fost lansate patru noi broşuri care prezintă traseele promovate în cadrul proiectului: Muzeul Naţional Brukenthal, Complexul Naţional Muzeal Astra, Centrul istoric, Traseul de fortificaţii. Urmează ca săptămâna viitoare să fie disponibile şi broşurile tipărite pentru Turnul Sfatului, Traseul verde şi Traseul ecumenic. În plus faţă de acestea, cei interesaţi vor primi la stand şi DVD-ul intitulat „7 trasee turistice” de pe care pot fi vizualizate descrierile traseelor şi pot fi descărcate imagini şi filme de prezentare pentru cele mai importante obiective.
La standul Sibiului vor fi împărţite 4.000 de broşuri, 1.500 de DVD-uri, 1.500 flyere şi 30 de afişe, iar cei care doresc informaţii suplimentare vor fi preluaţi de echipa specializată a Primăriei Sibiu. Standul va fi animat pe parcursul celor patru zile de spectacole susţinute de Guilty Lemon şi Big Band Sibiu. Un conte şi o contesă îmbrăcaţi în haine cu caracter baroc vor da „bun venit” oaspeţilor în zona dedicată oraşului nostru.
În perioada 7-11 martie, Sibiul a fost reprezentat şi la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*