Sibiul, sub asediul zăpezii | FOTO

Reţelele de socializare sunt luate cu asalt de către şoferii nemulţumiţi de felul în care se face deszăpezirea în municipiul Sibiu. Oamenii acuză faptul că sunt puţine utilaje care intervin, pe străzile principale se circulă cu foarte mare dificultate, iar pe arterele secundare utilajele pentru deszăpezire nu au ajuns deloc.

Pentru Primăria municipiului Sibiu lucrurile stau cu totul altfel, pe hârtie.”Nouă utilaje de deszăpezire cu plug și sărărițe au ieșit în teren din seara zilei de joi, 5 ianuarie, de la ora 18. S-a intervenit pe parcursul întregii nopți, cu prioritate pe drumurile în pantă și rampă și pe arterele principale. Utilajele au acționat cu plugurile pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil însă, din cauza ninsorii abundente, stratul de zăpadă se reface foarte repede.
Până în prezent s-au împrăștiat 140 tone de sare și 10 tone de clorură de magneziu. Utilajele sunt în teren și la această oră. În paralel se intervine și în stațiunea Păltiniș”, se arată într-un comunicat de presă emis în această dimineaţă de către Primăria Sibiu.
foto credit: Info Trafic Judeţul Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*