Simpozionul româno-american „Updates in Medicine” are loc la Sibiu

Între 13-14 septembrie, în cadrul manifestărilor internaționale de prestigiu ale Universității  “Lucian Blaga” din Sibiu, are loc simpozionul româno-american „Updates in Medicine”. Coorganizatori sunt Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Clinica Polisano.

„Ideea acestui simpozion s-a născut în urma unei vizite la Clinica Mayo din Jacksonville, Florida, Statele Unite ale Americii. La lucrări participă 12 oaspeți de seamă nu doar de la clinica Mayo, ci și de la alte spitale de peste ocean cum ar fi, spre exemplu, Prof. dr. Mihai Gheorghiade, de la Chicago, un monstru sacru al Cardiologiei mondiale”, a declarat Conf.univ.dr. Paul Porr, medic șef al Secției Clinice Medicală I a SCJU Sibiu și președintele comitetului de organizare a evenimentului.

Tehnici variate

La simpozion vor participa, de asemenea, numeroși speakeri importanți de la București, Cluj, Timișoara și Sibiu. Tematicile abordate acoperă o arie diversă din domeniul Chirurgiei, Cardiologiei, Gastroenterologiei, Bolilor infecțioase, Reumatologiei, Bolilor de Nutriție, Managementului Sanitar ș.a.

Deschiderea oficială a evenimentului este marți, 13 septembrie, ora 9,00, în Aula Magna a ULBS, str. Lucian Blaga, nr. 2A.

“Cred cu tărie că acest simpozion reprezintă o excelentă oportunitate pentru a împărtăși și acumula cunoștințe cu scopul acordării unor servicii medicale de calitate, în contextul în care elementele științifice ale medicinii continuă să avanseze iar acordarea asistenței medicale performante este fundamentală pentru progresul societății. Sunt sigur că va fi un eveniment memorabil, de o înaltă ținută științifică. Apreciez foarte mult acest efort organizatoric și îi felicit pe toți medicii SCJU Sibiu implicați în lucrările simpozionului”, a declarat Dr. Vasile Spinean,  managerul SCJU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*