Simptomele cancerului: Durerile inexplicabile, un simptom ignorat des

Simptomele cancerului sunt de multe ori ascunse și ignorate de cei care au probleme de sănătate.

Simptomele cancerului osos încep cu o serie de dureri pe care obișnuim să le ignorăm. Cancerul osos se referă la țesuturile vii care alcătuiesc scheletul corpului tău. Durerea inexplicabilă este primul semnal al apariției cancerului osos. Aces titp de cancer este destul de rar, dar în momentul în care apare în organism este foarte greu de tratat, scrie Monitorul de Cluj.

Farmacistul Ussain Abdeh a explicat într-un interviu acordat în Marea Britanie simptomele cancerului osos și primele semne.  De multe ori, simptomele cancerului osos sunt confundate cu alte alte afecțiuni, motiv pentru care trebuie să fi foarte atent.

Doctorul Abdeh a explicat: „Durerea poate fi un simptom al diferitelor tipuri de cancer, care afectează diferite părți ale corpului, în funcție de tipul de cancer de care suferiți. Cu toate acestea, durerea este un simptom foarte frecvent al cancerului osos”.

Specialistul a mai explicat că durerile inexplicabile sunt un simptom precoce al bolii. De multe ori, simptomele cancerului osos sunt confundate cu simptome de artrită sau entorsă.

O dată cu trecerea timpului, durerile devine mai severe și de o durată lungă de timp pe măsură ce cancerul progresează.

Simptomele cancerului osos

Primele simptome cu adevărat vizibile sunt apariția unor nodului pe os sau în jurul osului. Roșeața, inflamația, febra sau transpirația sunt și ele pe lista simptomelor provocate de cancerul osos.

Cancerul osos apare de cele mai multe ori la oasele lungi ale picioarelor sau la brațe.

Ce trebuie să faci dacă ai cancer osos

Dacă aveți simptome de cancer osos, atunci este important să consultați de urgență un meci specialist. Înainte să vă gândiți la diferite tipuri de intervenții chirurgicale, trebuie să știți că există o serie de tratamente pentru această boală.

Fiecare tratament este individual și poate fi prescris de un medic specialist.

CITEȘTE ȘI: 

Alimentul care topește grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și întărește sistemul imunitar

Simptomele cancerului: Durerile de cap dimineața indică o boală gravă

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*