Simptomele diabetului: Primele simptome la apariția diabetului în organism

Simptomele diabetului: primul simptom la apariția diabetului zaharat în organism. Diabetul este o afecțiune tot mai des întâlnită, dar pe care de multe ori nu o identifică decât foarte greu.

Simptomele diabetului sunt subtile și greu de observat. Mulți oameni trăiesc cu diabet tip 2 fără să își dea seama, deoarece simptomele nu sunt atât de agresive și destul de comune cu alte afecțiuni.

Diabetul zaharat depistat rapid poate fi tratat și previne complicațiile diabetului. Dacă nivelul glicemiei este prea mare, e recomandat să consultați de urgență un medic diabet specialist. 

Simptomele diabetului zaharat diferă de la om la om în funcție de organism. În foarte puține cazuri simptomele întâlnite de o persoană se repetă și la altele. Cu toate astea, cele mai frecvente simptome diabet sunt senzația de sete crescută, urinarea crescută, senzația de oboseală sau pierderea în greutate, relatează Monitorul de Cluj.

Simptome diabet sfaturi bolnavi diabet

Cele mai comune simptome diabet sunt aftele, tăieturile și rănile care se vindecă greu, vedere încețoșată sau foamea crescută. Experții recomandă consultarea unui medic dacă aveți oricare dintre simptomele diabetului tip 2.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*