Sistem complex de anestezie la ATI Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Județean

Compartimetul ATI Obstetrică- Ginecologie din cadrul SCJU Sibiu a fost dotat cu un sistem complex de anestezie în valoare de aproape 200.000 lei (TVA inclus).

 

Echipamentul a fost donat spitalului de Asociația „Împreună pentru Sănătate” iar banii necesari pentru achiziționarea sistemului au provenit din sponsorizări din partea Hidroelectrica și C&A, care au asigurat fiecare câte 100.000 lei.

Dotarea este esențială pentru derularea în codiții optime a actului medical din cadrul secțiilor de Obstetrică – Ginecologie unde se realizează numeroase intervenții complexe pentru un număr ridicat de paciente.

„Mulțumim Asociației împreună pentru Sănătate și sponsorilor care au făcut posibilă achiziția!” au transmis reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.

Activitatea Asociației „Împreună pentru Sănătate> poate fi sprijinită prin spnsorizări sau prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către aceasta. Formularul esye disponibil la linkul alăturat. https://scjus.ro/…/01/230_OPANAF_15_2021-COMPLETAT.pdf

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*