Site-ul oficial al turismului românesc, repus în funcțiune pe banii ministrului Trif

Portalul de promovare a României ca destinație turistică www.romania.travel a redevenit activ începând de astăzi.

Ministrul Turismului, sibianul Bogdan Gheorghe Trif, a dispus identificarea de urgență în Ministerul Turismului a măsurilor legale pentru preîntâmpinarea în viitor a blocării site-ului. Trif a plătit astăzi suma necesară reactivării domeniului de internet, pentru ca portalul de promovare turistică www.romania.travel să redevină activ.

“Portalul www.romania.travel este un mijloc important de promovare turistică a României, pe care dorim să îl menținem. Am dispus în Ministerul Turismului identificarea în regim de urgență a măsurilor necesare pentru rezolvarea pe termen lung a aspectelor de natură legală, economică și tehnică în această speță. Am în vedere multiplicarea acestor instrumente de promovare în plan international a României ca destinație turistică”, a subliniat noul ministru.

Publicația Profit.ro a descoperit, astăzi, că site-ul oficial al turismului românesc din ultimii ani nu mai poate fi accesat, din cauză că reprezentanții Ministerului Turismului nu au achitat taxa anuală pentru deținerea domeniului. Ministrul Bogdan Trif a declarat că nu există cadrul legal pentru plata acestui domeniu, dar că o va achita din salariul lui, pentru ca site-ul să fie repus în funcțiune, și s-a ținut de cuvânt, problema fiind rezolvată doar în câteva ore.

 

One Comment

  1. Atunci de ce nu funcționează?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*