Sitterli încearcă să explice de ce a „decapitat” Bucureștiul conducerea PSD Sibiu

Organizaţia Judeţeană a PSD Sibiu a schimbat componenţa Biroului permanent, pentru ca partidul să fie mai eficient şi să crească, a declarat vineri liderul organizaţiei, Ovidiu Sitterli.

Ovidiu Sitterli

„Sunt cei 26 de primari în Biroul permanent, parlamentarii şi consilierii judeţeni, la care se adaugă secretarul executiv. Asta este noua componenţă a Biroului permanent. Scopul schimbării este eficientizarea actului politic al organizaţiei, pentru că trebuie să începem să creştem ca şi formaţiune politică şi participarea directă a celor care au câştigat alegerile”, a explicat Sitterli, pentru AGERPRES. Fostul prefect Ovidiu Sitterli este preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, acesta luând locul fostului lider, Ioan Cindrea, care a demisionat din funcţie.

Mesagerul de Sibiu a contactat, în aceste zile, mai mulți primari și parlamentari social-democrați din județul Sibiu, nemulțumiți că Ioan Cindrea și Gheorghe Suditu dictează în continuare în partid. Aceștia l-au determinat pe președintele formațiunii, Liviu Dragnea, să înlăture conducerea organizației județene. „Ioan Cindrea nu e o soluție în PSD, nici pentru prezent, nici pentru viitor“, ar fi spus Dragnea despre fostul lider condamnat, potrivit surselor Mesagerului.

Social-democrații sibieni spun că Ioan Cindrea este omul din spatele președintelui interimar Ovidiu Sitterli


Citește mai mult:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*