Sitterli nu a fost demis azi, dar Guvernul continuă schimbarea prefecților

Prefectul Ovidiu Sitterli, cel mai probabil candidat al PSD Sibiu pentru Primăria municipiului Sibiu, a scăpat deocamdată de demitere.

În ședința de Guvern de astăzi, nu s-a decis schimbarea niciunui prefect, a anunțat biroul de presă al Guvernului, într-un răspuns transmis Mesagerului de Sibiu.

Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, susținute la finalul ședinței de Guvern, procesul de evaluare, la nivelul Guvernului, continuă, pentru a fi găsite persoanele care pot conduce județele, pe baza competențelor profesionale. „Astăzi, nu au mai fost schimbați prefecți. Procesul însă continuă, suntem în evaluare, căutăm acele persoane care pot ocupa şi pot conduce județele, iar guvernul să aibă încredere în capacitatea lor de a deține aceste poziții. Există, la nivelul Guvernului, mai multe propuneri pentru diferite funcții, facem aceste evaluări pe baza competențelor profesionale dovedite”, a menționat Suciu.

Premierul Dacian Cioloș va fi prezent, pe 14 martie, în plenul Camerei Deputaților, la „Ora prim-ministrului”, iar dezbaterea va fi pe tema criteriilor în desemnarea noilor prefecți, a anunțat astăzi secretarul Camerei, Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.


 

Citește mai mult:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*