„Slide and Freeze“, o nebunie curată!

Cel mai trăsnit concurs va închide cel de-al șaptelea sezon de iarnă în complexul Arena Platoș Păltiniș. Organizatorii au pregătit premii în bani și echipamente sportive.

Duminică, 11 martie, de la ora 12, Slide and Freeze le propune temerarilor un lac cu apă suficient de rece încât să fie nevoie de o mică doză de nebunie, lac pe care vor trebui să îl traverseze pe schiuri, pe placă sau la „volanul” propriilor ambarcațiuni.

Singurul din România

Concursul este extrem de gustat în resorturile de schi din Austria, în special în zona Tirol, fiind unicul de acest gen din România. „La Slide & Freeze, creativitatea echipelor de ambarcațiuni a crescut an de an, astfel încât acestea sunt tot mai complexe și corespund tehnic alunecării pe zăpadă și apă. De-abia așteptăm pe 11 martie să vedem cu ce s-au pregătit concurenții din acest an, la Slide & Freeze 2018!“, spun reprezentanții complexului Arena Platoș Păltiniș.

Înscrierile se fac exclusiv on-line, până sâmbătă, 10 martie, la adresa bit.ly/2CG0P9n. Nu se percepe taxă de participare.

Categorii și premii

Concurenții se vor întrece la cele trei categorii pregătite de organizatori. Astfel, la Jump & Freeze, ei vor avea de efectuat două sărituri și se premiază cea mai bună figură executată în aer cu aterizare în apă cu snowboardul și cu schiurile. Slide & Freeze are format eliminatoriu prin reducerea distanței între start și bazinul unde vor acvaplana concurenții. Se premiază cea mai lungă alunecare pe schiuri sau pe snowboard. La categoria Ambarcațiuni, individual sau pe echipe, se acordă puncte pentru creativitate, impresie artistică, alunecare pe zăpadă și acvaplanare.

Premiul cel mare, pentru cea mai bună alunecare, indiferent de sex sau categorie, va fi participarea la tabăra „Snow Mission“ din Franța, oferită de Fresh Meat. Pentru Best Trick la schi, respectiv snowboard, H2O pune la bătaie câte un set de echipament sportiv în valoare de 1.000 de lei. La categoria Ambarcațiuni, locul I va fi recompensat cu 1.000 lei, de la Osushi Sibiu, pentru locul II se vor acorda trei invitații personalizate la Electric Castle, iar pentru locul III și pentru mențiunea dedicată femeilor, câștigătorii vor primi skipass-uri de weekend la Arena Platoș Păltiniș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*