Social-democraţii sibieni au fost ajutoarele lui Moş Nicolae pentru copiii din cadrul centrului „Prichindelul”

În ajun de Moş Nicolae, membrii Biroului Permanent al Organizaţiei Muncipale PSD Sibiu au devenit ajutoarele Moşului şi le-au oferit cadouri copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare „Prichindelul”.

Copiii au confecţionat cizmuliţe din materiale reciclabile alături de social-democraţi, apoi au aşteptat cuminţi ca ajutoarele Moşului să le umple cu dulciuri.

“Pentru noi a devenit o tradiţie să ne întâlnim periodic cu micuţii din cadrul Complexului de Servicii “Prichindelul”. De altfel, s-a creat o legătură specială între colegii mei şi copiii de acolo. Cea mai mare bucurie pentru noi este să putem aduce zâmbete pe chipurile acestor copiii şi facem acest lucru ori de câte ori avem ocazia. Măcar pentru puţin timp încercăm să le oferim căldura familiei pe care ei, deocamdată, nu o mai au. De asemenea, mulţumim personalului de acolo pentru deschiderea şi receptivitatea de care au dat dovadă de fiecare dată când ne-am manifestat dorinţa de ne întâlni cu copiii”, a declarat Cătălin Stanciu, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Sibiu.

Membrii Organizaţiei Municipale PSD Sibiu au mai desfăşurat activităţi alături de copiii din acest centru şi înainte de sărbătorile pascale, de 1 Iunie sau înainte de începerea anului şcolar.

Au fost alături de copiii de la “Prichindelul” în ajun de Moş Nicolae: Dan Cermonea, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, consilierul judeţean Izabela Brezaie, consilierul local Elena Colceriu, Margareta Lupu, secretarul executiv al Organizaţiei Municipale, Sebastian Forir şi Radu Creţu, membri ai Biroului Permanent al Organizaţiei Municipale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*