Şoferi prinși sub influenţa alcoolului, la volan, în judeţul Sibiu

Noaptea trecută, pe strada Turismului din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 23 de ani.

Polițiștii au constatat că cel aflat la volan se află sub influența băuturilor alcoolice, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice, în cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ieri, în jurul orei 21:43, în satul Rod, un conducător auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au constatat că șoferul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din satul Rod, în timp ce conducea autoturismul pe raza acestei localități, într-o curbă a pierdut controlul asupra vehiculului și s-a răsturnat pe plafon.

Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime. În schimb, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La fața locului a intervenit un echipaj I.S.U. Săliște, pentru a înlătura pericolul izbucnirii unui incendiu din cauza scurgerii de combustibil pe partea carosabilă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*