Sophia Home Decoration și-a deschis portile și la Sibiu

Iubitorii și pasionații de decorațiuni interioare sunt așteptați să-și hrănească pasiunea pentru frumos vizitând noul showroom Sophia, deschis ieri, pe strada Calea Dumbrăvii, la numărul 33.

Noul magazin Sophia Home Decoration din Sibiu are un design special creat pentru a conferi o notă de inedit, armonie și totodată de relaxare, fiind amplasat într-o vilă elegantă în stil brâncovenesc.  În magazinul Sophia Home Decoration veți găsi peste 140 de țesături care aparțin brandului, diferite compoziții tematice formate din perdele, draperii și pernuțe decorative, mobilier, colecții celebre care au cucerit casele românilor, dar și case din străinătate: “Povestea Sophia a luat naștere din pasiunea pentru decorațiunile interioare, pentru tot ce înseamnă frumos, culoare, lumină și ferestre.  Sophia înseamnă curajul de a ne juca cu o gamă variată de linii, forme, culori, modele și texturi pentru a putea decora spațiul fiecărei case într-un stil armonios și elegant. Urăm bun venit noii francize Sophia și suntem fericiți că Ardealul va primi în casă produsele noastre realizate în atelierele proprii din Iași. Suntem alături de noua echipă cu sfaturi, idei, iar Andradei Creangă îi doresc inspirație și clienți mulțumiți” declară Anamaria Ștefan Georgescu, fondatoarea brandului Sophia.

Franciza Sophia din Sibiu este condusă de Andrada Creangă, o tânără antreprenoare, implicată activ în viața socială și culturală a Sibiului, fiind membru al organizației Rotaract. “Sunt extrem de fericită că în această perioadă cu atâtea restricții am reușit, în sfârșit, să-mi văd visul împlinit. M-am îndrăgostit de Sophia, de țesături, de culori. Am învățat multe în aceste săptămâni, dar acum, o dată cu lansarea și deschiderea oficială sunt exaltată, dornică de a face decoruri minunate pentru sibieni, pentru a le arăta portofoliul nostru și pentru a putea spune povestea Sophia în fiecare casă. Ce aducem noi special? Consilierea gratuită la domiciliu. Mergem acasă, discutăm despre dorințele proprietarilor, prezentăm propunerile noastre de decor, iar la final realizăm montajul împreună cu o echipă specializată. Este un serviciu special gândit pentru clienții Sophia și eu voi fi ferită că împreună cu echipa mea de designeri vom reuși să aducem culoare fiecare casei”, mărturisește Andrada Creagă, manager franciză Sophia Home Decoration Sibiu.

Cu o rețea de 26 de magazine la nivel național, Sophia Home Decoration este un brand românesc de decorațiuni textile, cu o experiență de peste 17 ani. Sophia comercializează țesături și colecții unice cu eticheta brandului, produse realizate în cele trei ateliere de producție din București și Iași.

Încrederea clienților brandului românesc de succes a fost câștigată pas cu pas în toți acești ani de experiența acumulată. Portofoliul Sophia Home Decoration cuprinde lucrări pentru mai mult de 70 de hoteluri și pensiuni din țară și din străinătate, 100 restaurante și cafenele, teatre și muzee dintre care amintim – Teatrul National „V. Alecsandri” din Iași, Palatul „Al. I. Cuza” Ruginoasa, Muzeul Unirii Iași și peste 7000 de reședințe private.

V Maier

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*