SOPHIA, o afacere de succes garantată (P)

Franciza internațională SOPHIA Home Decoration îți garantează succes și profit rapid printr-o rețetă funcțională la nivel mondial, aplicată deja în 16 țări.

Așadar, dacă te gândești să îți deschizi un business, dar nu ai susținerea financiară sau pregătirea profesională pentru un start în fortă, îndrăznește varianta propusă de rețeaua românească SOPHIA. Ești la un click distanță de peste 15 ani de experiență și un portofoliu de câteva mii de case din jurul lumii decorate și însuflețite de mâinile pricepute ale designerilor și decoratorilor care fac parte din această vastă rețea. Indiferent de backgroundul profesional, cu o franciza Sophia îți poți crea o afacere locală, care să te propulseze atât din punct de vedere financiar, cât și personal. Deschiderea unei afaceri nu ține numai de a aduce clienți, ci este un ansamblu complex, pe care mulți oameni nu îl pot stăpâni, mai ales dacă se află la începutul carierei lor în business.

Odată ce devii administratorul unei francize SOPHIA, ai intrat într-o lume plină de elegență și stil și vei avea plăcuta surpriză să primești, pe lângă un showroom frumos decorat, o sumă de idei de marketing produse și servicii de calitate, un portofoliu de lucrări și proiecte care vor atrage clienții ca un magnet, colecții noi și consacrate de țesături care fac să fie atât de râvnite serviciile și produsele marca SOPHIA, traininguri de specialitate alături de persoane cu experiență. Cu Sophia, poți avea parte de toate acestea prin deschiderea unui magazin de țesături, perdele, draperii și accesorii textile de top.

Produsele Made in Iași se regăsesc acum în 24 de magazine, dintre care și un showroom în Anglia, și au epatat cu frumusețea, originalitatea și stilul materialelor, fie că au fost expuse la târguri naționale și internaționale, fie că au decorat muzee, teatre, săli de spectacole sau locuințe private.

Este foarte important să faci parte dintr-un brand deja existent, ce s-a făcut cunoscut pe piața textilă natională și internațională. Făcând parte din lanțul de magazine SOPHIA beneficiezi de training anual în sediile din Iași și București, special conceput pentru antreprenori, manageri și consilieri. În plus, la orice pachet beneficiezi de decorarea magazinului, de strategii de marketing cu cel puțin 10 colecții noi lansate pe an și pachete de franciză începând cu 13.990 euro, în funcție de spațiul ales (minim 25 mp).

Costurile pentru pornirea unei afaceri SOPHIA sunt reduse. Dacă încerci să îți construiești o afacere de la zero, vei întâmpina clasicul deficit financiar, pentru a-ți face tot ce ți-ai propus. De aceea, Sophia a gândit pachete pentru fiecare buget, de la Mini Concept cu 13.990 euro, din care taxa de franciză este  3.990 euro, la pachete Premium. Mai exact, poți alege: Mini Concept pentru un spațiu decorativ cuprins între 25 și 50 mp, cu 13.990 euro, Basic Concept cu magazin cuprins între 25 și 50 mp cu 16.290 euro și Premium Concept cu magazin de peste 100 mp/20.990 euro, preț fără TVA.

Cu Sophia, dispui întotdeauna de un pachet complet de servicii și de ghidare pas cu pas în debutul și pe măsura implementării acestui business. Pachetul de franciză include decorarea magazinului cu compoziții tematice formate din perdele, draperii și pernuțe decorative, mobilier, releveu 2D și servicii de realizare a amenajării interioare, precum și 5 standere de prezentare cu peste 140 de mostrare atât din cele mai noi colecții de țesături, cât și din colecțiile de acum consacrate.

Decorarea vitrinei și magazinului se face în 30-60 de zile de la semnarea contractului, urmând apoi conceperea unei strategii de marketing pentru noua ta afacere. Orice francizat beneficiază de peste 1000 de modele de țesături și peste 100.000 metri liniar de material, în stoc, cu livrare a doua zi. Lanțul de magazine Sophia are un standard de amenajare a magazinelor, iar fiecare franciza nouă va primi un memoriu de arhitectură, ce include detalii despre culoarea interiorului, tavan, pardoseală și lumini. Într-o primă fază, consilierii de francize și managerii vor fi instruiți și pregătiți să se familiarizeze cu produsele și serviciile oferite de Sophia, urmând ca pe parcurs pregătirea lor să se completeze cu noi și noi cunoștințe, necesare pentru a putea oferi clienților cele mai bune sfaturi și idei de decorare.. Cu brandul ieșean, ai oricând acces la o gamă diversificată de produse textile Made in România. De la țesături pentru tapițerii decorative  până la draperii, de la obiecte de mobilier personalizate în diferite culori și texturi până la perdele și sisteme romane, toate își găsesc un loc de prezentare în magazinele Sophia. Mai mult, calitatea produselor textile este completată de măiestria echipei din atelierele de creație românești, ce dau viață fiecărui proiect, fie că este vorba de locuințe private, ansambluri rezidențiale sau spații HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele). Toate sunt tratate cu seriozitate și cu atenție la detalii, pentru că fiecare lucrare este unică, în funcție de dimensiunile, modelele de coasere și țesăturile alese de fiecare client.

Pentru toate întrebările sau nelămuririle legate de deschiderea unei francize SOPHIA, pentru mai multe informații și detalii, vei găsi răspuns imediat la numărul de telefon 0741 282159, pe site-ul www.sophia-romania.ro sau pe pagina de Facebook SOPHIA Romania. Poți oricând intra și pe canalul de Youtube cu același nume, ca sa vezi imagini cu proiecte finalizate și sugestii de decorare.


Dana MUNTEANU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*