„Spărgătorul de nuci“, la puterea a treia

Teatrul de Balet Sibiu vine cu o surpriză pentru sibieni în acest sfârşit de săptămână: trei reprezentații ale îndrăgitului spectacol „Spărgătorul de nuci“, dintre care una adaptată pentru cei mici.

spargatorul de nuciTeatrul de Balet Sibiu (TBS) prezintă în acest sfârşit de săptămână spectacolul de balet clasic „Spărgătorul de nuci“, unul dintre cele mai îndrăgite spectacole de balet clasic ale iernii. Spectacolul va avea trei reprezentaţii, dintre care una la matineu, pentru copii. Astfel, prima reprezentaţie va avea loc astăzi, de la ora 12.00. Balerinii TBS vor pune în scenă o variantă mai scurtă a spectacolului, adaptată pe înţelesul celor mici. Sâmbătă 20 decembrie şi duminică 21 decembrie, vor avea loc două reprezentaţii de seară, de la ora 19.00. Spectacolele vor avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu. Cele trei reprezentaţii ale spectacolului „Spărgătorul de nuci“ din această săptămână sunt ultimele spectacole de balet pe care Teatrul de Balet Sibiu le prezintă în anul 2014, anunță reprezentanții instituției.

Bilete disponibile

Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a municipiului Sibiu, Parcul Tineretului nr. 1, de luni până joi în intervalul orar 8.00 – 16.00, respectiv vinerea în intervalul 8.00 – 13.30, şi de la secretariatul sălii de spectacol, Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, strada Emil Cioran, nr. 1A, intrarea B (vis-à-vis de Hotel Ramada / Cercul Militar), etajul 1, de luni până viner,i în intervalul orar 10.30 – 15.30. Costul unui bilet este de zece lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de 50 la sută reducere.

21 de reprezentaţii în 2015

Spectacolele Teatrului de Balet Sibiu au loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Pentru anul 2015, TBA va avea un program bogat în evenimente. Baletul sibian va prezenta anul viitor cinci spectacole în premieră, dintre care două premiere vor fi de dans contemporan. Pe tot parcursul anului, în programul teatrului se vor regăsi 21 de spectacole. Programul pentru perioada ianuarie – aprilie este postat pe pagina oficială de Facebook a teatrului: https://www.facebook.com/TeatruldeBaletSibiu/events şi cuprinde titluri precum „Lacul Lebedelor“, „Frumoasa din pădurea adormită“, „Impetus“, „Nota, vă rog ! “, „Don Quijote“ sau
„Giselle“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*