Spaţiile comerciale de la intrarea în Zoo Sibiu sunt ocupate complet şi deschise publicului

Cele 15 căsuţe situate pe aleea de intrare la Grădina Zoologică sunt ocupate complet de către comercianţi şi sunt deschise publicului, odată cu vremea mai caldă care a adus mai mulţi vizitatori.

Cinci dintre aceste spaţii erau vacante şi au fost scoase la licitaţie în data de 23 februarie 2016. Preţul de pornire a fost 5.256 lei/spaţiu/an, iar în urma licitaţiei deschise preţul de închiriere la care s-a ajuns a fost de 15.756 lei, 17.656 lei, 18.056 lei, 18.656 lei şi respectiv 21.056 lei/ spaţiu /an. Prin urmare, o sumă de 91.180 lei va intra anual în bugetul local doar pentru aceste cinci spaţii.

Conform caietului de sarcini, în aceste căsuţe cu o suprafaţă de 12 mp pot fi comercializate atât produse alimentare (pop-corn, vată de zahăr, porumb fiert, kurtos kalacs, îngheţată, băuturi nealcoolice, produse de patiserie şi dulciuri gata preparate), cât şi produse nealimentare (jucării, artizanat, suveniruri, bijuterii şi produse handmade).

În luna august a acestui an vor expira contractele de închiriere pentru alte şase spaţii, iar Serviciul de Administrare a Domeniului Public va organiza o licitaţie deschisă pentru închirierea acestora.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*