Spectacol de magie în 17 și 18 decembrie la Teatrul Gong

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 17 decembrie şi sâmbătă, 18 decembrie, spectacolul „Misterele Magiei” cu magicianul Christianis, cu casa închisă, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.


Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute şi este recomandat celor cu vârsta peste 5 ani.
„E al doilea an în care nu organizăm Sibiu Magic Show, unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale oraşului. Cu toate limitările financiare de la începutul anului, ne dorim să păstrăm vie bucuria miracolului la Sibiu, aşadar pregătim acest showcase cu o compilaţie de numere spre deliciul întregii familii”, a declarat managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu, Adrian Tibu.
Participarea la eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Culturii şi al ministrului Sănătăţii. Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptaţi de la această regulă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*