Spectacole de primăvară la TBS

Teatrul de balet sibiu pregătește sapte reprezentații de balet în lunile martie și aprilie. Biletele pentru două dintre ele sunt déjà vândute integral.

„Gală de balet” (matineu pentru elevi), „The Briefcase” și „Nu mai sunt eu”, „Simțuri”, „Anna Karenina” sunt titlurile pe care Teatrul de Balet Sibiu le propune publicului în lunile martie și aprilie. La sfârșitul lunii aprilie, TBS va prezenta și prima premieră de dans contemporan din acest an, un spectacol-coupé, în cadrul căruia vor fi prezentate două coregrafii realizate de Daniel Alexandru Dragomir și Mariana Gavriciuc.

Primele două spectacole de balet ale lunii martie – cele două reprezentații ale galei de balet din data de 1 martie, sunt vândute integral. Pentru toate celelalte spectacole, biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate online sau din punctul de vânzare situat în Piața Mare.

TBS dansează pentru prima dată la Turda

În data de 30 martie, de la ora 19.00, Teatrul de Balet Sibiu va prezenta publicului din Turda, pe scena Teatrului „Aureliu Manea”, spectacolul „Gală de balet”. Pe scena teatrului din  Turda va fi prezentă întreaga companie de balet a Teatrului de Balet Sibiu.

Bilete online, direct de pe pagina de facebook a TBS, fără niciun cost suplimentar

Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu pot fi cumpărate online, de pe siteurile bilet.ro și kompostor.ro sau direct de pe pagina de facebook a Teatrului de Balet Sibiu – secțiunea bilete. În Sibiu, biletele pot fi cumpărate din punctul de vânzare situat în Piața Mare, Primăria Municipiului Sibiu, intrarea F sau în seara spectacolelor, în limita locurilor rămase disponibile. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

 

 

În lunile martie și aprilie, TBS va dansa la Cercul Militar, programul de spectacole fiind următorul:

  • „Gală de balet” – 1 martie 2017, ora 12:15 – sold out, matineu de balet pentru elevii Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu ;
  • „Gală de balet” – 1 martie 2017, ora 13:45 – sold out, matineu de balet pentru elevii Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu ;
  • „The Briefcase” și „Nu mai sunt eu” – 15 martie 2017, ora 19:00
  • „Simțuri” – 26 martie 2017, ora 15:00
  • „Simțuri”„ – 26 martie 2017, ora 19:00
  • „Anna Karenina” – 5 aprilie 2017, ora 19:00
  • „Când întunericul devine lumină” și „Șapte singuratici într-o zi de iarnă”, spectacol-coupé, premiera de dans contemporan – 26 aprilie 2017, ora 19 :00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*