Spectacolul „Dulce Românie” – o inițiativă caritabilă, parte din proiectul „O zi altfel”

TVSat Media Group, în parteneriat cu Asociația „Pot să ajut”, lansează o nouă inițiativă cultural-artistică menită să susțină educația non-formală și reintegrarea socială a copiilor și a vârstnicilor, un apel la umanitate și mai multă înțelegere față de semenii noștri.

Proiectul „O zi altfel” va debuta pe data de 6 decembrie, cu evenimentul caritabil „Dulce Românie”, la care sunt invitați peste 500 de vârstnici aflați în grija azilelor de bătrâni din județul Sibiu. „Alături de partenerii noștri, le-am pregătit un Moș Nicolae altfel, cu spectacole de muzică tradițională românească, voie bună și multe cadouri, iar în deschidere, cu impresionanta poveste de viață a prof. dr. George Litarcek. Spectacolul caritabil «Dulce Românie» a fost conceput și realizat până în cele mai mici detalii cu grija, atenția și dăruirea întregii echipe a Centrului Cultural «Ion Besoiu» pentru cei aflați la o vârstă venerabilă și în nevoie. Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri pentru deschiderea și implicarea, pe termen lung, în acest proiect. Ne bucurăm că, împreună, putem dărui celor de lângă noi un altfel de cadou de sărbători”, afirmă Adrian Neagu, președinte TVSat Media Group, într-un comunicat.

Evenimentul va debuta pe scena Centrului Cultural „Ion Besoiu”, joi, 6 decembrie, ora 15.00 și îi va avea protagoniști pe membrii Ansamblului Folcloric Junii Sibiului, Sebastian Stan, precum și Chihlimbar, Simona Bănică și Nemuritorii.

Elementul surpriză va fi prezența prof. dr. George Litarcek, aflat actualmente în grija unui cămin dedicat vârstnicilor. Născut în Statele Unite, profesorul Litarcek, cunoscut drept ”părintele anesteziei din România”, va povesti mai multe despre motivele pentru care a ales România și salvarea vieților românilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*