Ada Milea, spectatoare la propriul ei concert: „Pot să stau liniștită, în public”

Pentru prima dată, Ada Milea va oferi publicului din România un concert inedit: primul concert Ada Milea, fără Ada Milea. Deja se repetă pentru spectacol care va fi – cum altfel – nu doar original, dar cu Ada Milea spectator la propriul concert. Într-un interviu acordat AGERPRES, artista îşi anunţă fanii că, după cele două repetiţii, din bucătărie şi din natură, filmate şi postate pe YouTube, şi-a dat seama că singurul personaj care o enervează este… chiar ea. Aşa că Ada Milea şi prietenii ei lucrează deja să elimine acest „neajuns“.

Ada Milea la Sibiu FOTO CATALINA DRAGHICICu un umor greu de egalat în muzică şi teatru, Ada Milea recunoaşte că, la spectacolele şi concertele ei, spectatorii care vin ori o plac foarte tare, ori – cazuri izolate – se ridică şi pleacă, pentru că nu o înţeleg.

„Concert cu bucăţi din concerte“ s-a jucat duminică, la Sibiu, cu casa închisă. Aşa este peste tot în ţară?

Ada Milea: În formula asta, l-am mai jucat o dată, cu Cristi (Rigman – n.red.) absent. Depinde de public. Când sunt oameni care ştiu la ce vin, şi de obicei ştiu, cei care au văzut pe YouTube şi sunt stârniţi de videoclipurile care se numesc „Repetiţii în bucătărie“ şi „Repetiţii în natură“, aceia ştiu la ce vin. Dar când se mai nimereşte o doamnă care vine la „Cântece de iarnă“ din alea clasice, frumoase… Şi o vedem când începem „Bradu a murit“. Îi cade faţa la câte o doamnă. Au fost cazuri în care au şi plecat. Nu am văzut reacţii de mijloc: ori le place foarte tare, ori pleacă.

Ce noutăţi pregăteşti pentru în 2016?

Ada Milea: Acum pregătesc la Sibiu, împreună cu domnul Dabija, împreună la Teatrul „Gong“, „Cel mai mare Gulliver“ după Gellu Naum şi la Teatrul „Radu Stanca“, ceva cu fantome, tot în regia domnului Dabija. Tot cu domnul Dabija, lucrăm la Cluj un spectacol şi după aceea „Micul prinţ“ la Teatrul de Comedie, cu Dorina Chiriac în rolul „Micului prinţ“.

Alte noutăţi în acest an?

Ada Milea: Eu îmi doresc foarte tare un concert de al meu fără mine. Şi încerc să-i provoc pe aceşti colegi. Lucrăm la el deja. Eu pot să stau în public liniştită. Vreau şi eu să-l văd. Mi-am dat seama după filmările acelea cu „Repetiţii în bucătărie“ şi „Repetiţii în natură“ că singurul personaj care mă enervează sunt eu. Şi atunci am zis să eliminăm acest neajuns.

Când va fi acest concert şi cum va fi?

Ada Milea: Anul acesta. Nu ştiu (cum va fi – n.red.). Noi prima dată ne apucăm de treabă şi când sunt gata… Aşa facem şi cu un disc.

Vei scoate şi un nou album în 2016?

Ada Milea: Am rugat pe cineva să înregistreze un concert live şi pare foarte OK înregistrarea. Ce aţi văzut aici, la Sibiu, eliminând „Cântecele de iarnă“ şi cred că se poate scoate un disc din ele. Dar nu mă grăbesc. Io-s din Bistriţa. Mai vedem…

De fapt, cum este Ada Milea?

Ada Milea: Nu ştiu.

Nu prea apari des în presă. De ce?

Ada Milea: Sunt jurnalişti care sunt foarte, foarte faini şi au tot respectul meu.

Realitatea descrisă de noi, jurnaliştii, în ştiri, te inspiră?

Ada Milea: Nu prea apuc să mă uit la ştiri, pentru că nici nu prea îmi vine să deschid să mă uit.

Vrei să transmiţi ceva celor care te cunosc?

Ada Milea: La mulţi ani! Sănătate! Fericire!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*