Speranța pentru casa bunicilor adusă de „Veteranii Riders Club”

Bikerii de la Veteranii Riders Club au desfășurat sâmbătă o acțiune de ajutor pentru mai multe familii de bătrâni din Șura Mare și Hamba.

Cei de la Veteranii Riders Club au reușit să aducă zâmbetul pe fețele a 10 familii de bătrâni cu vârste între 70 și 90 de ani din cele două localități. Aceste familii aveau mare nevoie de ajutor fiind singure, fără copii sau cu copii plecați departe de ei.

Fiecare familie a primit ajutoare constând în alimente care să le ajute să treacă mai ușor peste iarnă, și să le aducă în case acum, în preajma sărbătorilor puțină bucurie și speranță.

Reprezentanții Veteranii Riders Club au declarat pentru Mesagerul de Sibiu că fiecare familie de bătrâni a primit produse în valoare de aproximativ 700 de lei, o sumă foarte mare pentru acești bătrâni cu pensii foarte mici și fără ajutor din altă parte. Banii pentru ajutoare au provenit din sponsorizări obținute de către asociație.

Trebuie spus că Asociația Veteranii Riders Club nu este la prima acțiune de acest gen. De-a lungul timpului, bikerii de la Veteranii Riders s-au implicat în numeroase acțiuni caritabile dedicate vârstnicilor fără ajutor sau copiilor instituționalizați sau bolnavi de cancer.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*