Sportivii sibieni, premiați la Aria

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu organizează Gala Sportului Sibian 2014. Evenimentul se va desfășura, astăzi, de la ora 17.00, în incinta Aria – Centru de sănătate, reabilitare și sport, din vecinătatea Aeroportului. Festivitatea de premiere în domeniul sportului este un eveniment cu o lungă tradiție care încheie un an competițional, explică organizatorii. Este o ocazie unică, în care sportivi, antrenori, tehnicieni, sponsori, media, toți ce-și aduc contribuția la dezvoltarea acestui domeniu să se întâlnească, să se felicite reciproc, să se bucure de rezultate și să-și propună obiective pentru urmatorul an competițional.

Sportivi și antrenori

Gala Sportului Sibian 2014 va fi un eveniment în cadrul careia vor fi premiați cei mai buni 20 de sportivi ai județului Sibiu, sportivi care au adus cele mai bune rezultate de-a lungul anului 2014 la probe olimpice și neolimpice. Se vor premia primii zece sportivi la probele olimpice, primii zece sportivi la probele neolimpice și cei mai buni antrenori ai anului 2014. Premiile celor mai buni sportivi și antrenori vor fi oferite de către Directia Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, Centrul Aria și alți sponsori.

Motivație

Evenimentul își propune să promoveze imaginea sportului, a fair–play-ului în județul Sibiu, în vederea dezvoltării sportului de performanţă şi stimulării interesului diferitelor pături sociale în practicarea sportului, în practicarea mișcării pentru sănătate prezentând actualii factori de imagine a județului, respectiv toate echipele de valoare care ne reprezintă județul pe plan sportiv în competițiile interne și internaționale.

Momente speciale

Vor fi prezentate echipele CSU Sibiu – baschet masculin în Divizia A, CS Gaz Metan Mediaș – baschet masculin în Divizia A, CS Gaz Metan Mediaș – fotbal masculin în Liga I, Handbal Club Sibiu – handbal masculin în Divizia A, CS Măgura Cisnădie – handbal feminin în Divizia A. Premierea va fi intercalată cu momente artistice pregătite de sportivii județului Sibiu: CS Puma – demonstrație Taekwondo; CSS Sibiu – demonstrație de gimnastică oferită de micile sportive ale secției de gimnastică; dans sportiv oferit de sportivii clubului Fantasy Dans, street-dance oferit de sportivii clubului Puma și colinde interpretate de Ioana Roxana Agârbicean. (C. P.)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*