Start complet ratat în Bănie

CSU Sibiu n-a mișcat în front în deplasarea de la Craiova, 76-88 (34-52), în această seară, în etapa a 18-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Înfrângerea ne readuce din nou cu picioarele pe pământ, după o perioadă bună, cu 7 victorii din 9 meciuri. Iar play-off-ul redevine un obiectiv greu de îndeplinit.

foto: captură video/FRB TV

CSU Sibiu s-a culcat pe o ureche la Craiova, unde a fost de nerecunoscut. Împotriva echipei care s-a aflat abia la prima apariție oficială în acest an, din cauza infectărilor cu Covid 19, elevii lui Hoyo au fost departe de pretenția unei pretendente la play-off. Au avut un start de meci dezastruos, cu doar 16 puncte înscrise în primul sfert. Mai grav, au încasat 28 de puncte. Practic, gazdele au controlat încă de la început lupta sub cele două panouri, arătând determinare și multă poftă de joc, în condițiile în care a fost primul lor meci oficial după mai bine de o lună.

Nici sfertul secund nu ne-a adus revenirea, craiovenii sporind diferența la nu mai puțin de 18 puncte. Suficient pentru a controla ritmul jocului până în final. În sfertul trei am recuperat 4 puncte, în sfertul patru 2 puncte, mult, mult prea puțin pentru a emite pretenții. Mai mult, cu 4 minute înainte de final, Craiova își securizase deja victoria, având 20 puncte avans, 84-64.

S-a terminat 88-76 (28-16, 24-18, 16-20, 20-22) pentru SCMU Craiova.

Gazdele au controlat clar lupta sub cele 2 panouri, reușind nu mai puțin de 39 de recuperări, față de numai 28 sibiene. Mai mult, n-am găsit antidot pentru Michael Rashad Qualls, principalul marcator al echipei craiovene, cu nu mai puțin de 24 puncte/meci înaintea duelului de azi, cel mai bun procent din ligă. În această seară, Rashad Qualls și-a îmbunătățit performanța, cu 29 puncte marcate. A mai reușit și 7 recuperări și 2 pase decisive, fiind omul meciului.

CSU Sibiu: James Padgett 23 de puncte, 7 recuperări, Tohătan 16 puncte, 4 pase decisive, Dragoste 10 puncte, 2 pase decisive, Blake și Pratt, câte 8 puncte, McGrew și Tamulis câte 7.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*