Stream of Love, proiecție specială de Ziua Îndrăgostiților la Cinemateca ASTRA FILM

Suntem gata să acceptăm că vârstnicii nu sunt ființe condamnate la singurătate? Că dragostea nu ține cont de ceasul biologic? Aruncăm o privire pe gaura cheii în dormitorul vârstei a treia.
Pentru că Ziua Îndrăgostiților se apropie, Cinemateca Astra Film prezintă vineri, 13 februarie 2015, de la ora 19:00, un film inedit și îndrăzneț: Stream of Love (regia Agnes Sos). Pentru bătrânii unui sat maghiar din Transilvania dragostea adevărată nu seamănă deloc cu cea din filmele de la televizor. Ei vorbesc cu umor și sinceritate despre cele mai intime momente din viața lor. Dragostea este un lucru minunat și chiar dacă timpul și-a pus amprenta peste trupurile lor, în continuare au suflete tinere.
Filmul explorează relațiile dintre Feri, un romantic incurabil trecut de 80 de ani, și văduvele satului. Poveștile lor tragi-comice fac dovada că jocul iubirii nu s-a oprit în acest sat îndepărtat desprins parcă din paginile unui basm, în care doar trecerea trenului mai evocă prezentul zbuciumat în care trăim.
Proiecția filmului Stream of Love are loc la sala Astra Film Cinema, în Piața Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Informații și rezervări la tel: 0751.166.516
Cinemateca Astra Film este organizată de Astra Film, CNM Astra și Consiliul Județean Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*