Studenți militari de la AFT pe podium la Campionatul de Taekwondo

Lotul de Taekwondo al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a participat, în perioada 9-11 decembrie, la Campionatul Militar de Taekwondo între instituțiile de învățământ militar, finala pe Ministerul Apărării Naționale.

La competiția organizată de Serviciul Educație Fizică Militară din Statul Major al Apărării, care a avut loc în Garnizoana Buzău la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Bobocu, s-au înscris șapte loturi sportive din academiile militare și școlile de maiștri militari și subofițeri.

În urma desfăşurării concursului, sportivii sibieni s-au clasat, şi de această dată, pe cele mai înalte trepte ale podiumului.

La individual, locul I a fost obţinut de sd.sg.maj. Răducu-Marian Roman (categoria 63-68 kg) , sd. cap. Gabriel Chiaburu (categoria 68-74 kg) și sd. cap. Robert-Marius Dobre (categoria 74-80 kg). Pe locul II s-au clasat sd.sg.maj. Natalia-Alina Duminică (categoria 53-57 kg) și sd.cap. Elisa Ana-Maria Secăreanu (categoria 49-53 kg), iar pe locul III sd.frt. Alexandru Crișan (categoria -63 kg), sd. Denis-Gabriel Șițoiu (categoria 80-87 kg) și sd. Răzvan-Andrei Baciu (categoria +87 kg).

În clasamentul pe echipe, băieţii s-au clasat pe locul I, iar în clasamentul general lotul AFT a obţinut, de asemenea, locul I.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*