Studenții AFT, prezenți cu standuri de robotică și de realitate virtuală și augumentată la BSDA 2022

În perioada 18-20 mai, studenți și reprezentanți ai Centrului de Modelare Simulare din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu participă la cea de-a opta ediție a „Expoziţiei internaţionale dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private – BSDA 2022”.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Complexul expozițional ROMAERO S.A. din București, studenții sibieni sunt prezenți cu standuri de robotică, dar și de realitate virtuală și augumentată. De asemenea, toți cei interesanți pot afla informații despre oferta educațională a instituției militare sibiene de învățământ superior și despre viața de student militar.
BSDA-22 va reuni la standuri peste 400 de firme expozante de prestigiu din țară și străinătate, din 33 de țări de pe cinci continente, care vor prezenta elementele de noutate şi stadiul actual de dezvoltare ale echipamentelor și capabilităților militare, precum și ultimele tendințe și soluții tehnice obținute de cercetarea științifică în domeniul securității și apărării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*