Studenții, profesorii și angajații ULBS lasă mașinile pentru biciclete sau role

„Iubim Sibiul! Să-l lăsăm să respire!” este titlul unei noi campanii comunitare, care își dorește să devină un eveniment tradițional al Sibiului, inițiate de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu.

Prof.dr.ing. Ioan BONDREA, rectorul ULBS

Prof.dr.ing. Ioan BONDREA, rectorul ULBS

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, o zi pe an, toate cadrele didactice, angajații și studenții Universității “Lucian Blaga” din Sibiu vor lăsa mașinile în parcare și vor veni la serviciu folosind mijloace de transport ecologice: biciclete, role sau pe jos. Mâine va avea loc prima ediție a campaniei „Iubim Sibiul! Să-l lăsăm să respire!”.

„Este o campanie prin care Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu își asumă rolul de model și reprezentant activ în viața comunității. Noi am demarat această campanie, dar sperăm, și ne așteptăm, ca în anii viitori să ni se alăture și alte instituții sau companii din Sibiu. Ne dorim ca această campanie lansată de ULBS să devină un eveniment de masa, în care sibienii, angajați sau nu ai ULBS, ai altor instituții publice sau companii private, să renunțe, pentru o zi, la autoturisme, pentru a lăsa Sibiul să respire!”, a declarat prof.dr.ing. Ioan Bondrea, rectorul Universității “Lucian Blaga”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*