Summitul Înțelepților la Sibiu | GALERIE FOTO

La un an după Summit-ul UE, Filarmonica de Stat și Clubul Lions Brukenthal organizează la Sibiu “Summitul Înțelepților”!

Spațiile de afișaj din oraș, care stăteau goale de multe săptămâni, în lipsa evenimentelor culturale și sportive, sunt acum înfrumusețate cu imaginile unui Summit simbolic al întelepților, artiștilor, oamenilor de știință, al muzicienilor și filozofilor.

“România se luptă curajos ca să treacă cu bine prin provocarea globală. Oamenii care depun zilnic acest efort au fețele ascunse de masca medicală, noul simbol al protecției, responsabilității, solidarității sociale. În spatele tuturor măștilor stă ascuns un zâmbet, o speranță, o vorbă înțeleaptă în vremuri incerte, curajul, bucuria, optimismul, durerea, efortul, surâsul, ruga pentru cel de lângă. Ne aducem aminte cu mândrie cum anul trecut, pe 9 mai, de Ziua Europei, Sibiul scăldat în soare era epicentrul Europei. Anul acesta vedem limpede că ideile nu au granițe. Chiar dacă ne izolăm și păstrăm distanțe regulemantare, Sibiul este gazda unui nou Summit simbolic. Summitul întelepților, artiștilor, oamenilor de știință, al muzicienilor și filozofilor. Prin opera lor au rămas nemuritori. Ei demonstrează că înțelepciunea, inspirația, perseverența, munca și disciplina trec dincolo de mască.

Campania «Summitul Înțelepților la Sibiu», inițiată de Filarmonica de Stat și Clubul Lions Brukenthal Sibiu, sub îndemul #solidaripentrusibiu, aduce în cetate personalitățile culturii mondiale, care s-au conformat măsurilor de protecție. Îi putem găsi prin tot orașul, purtând mască, dar având o vorbă de încurajare pentru fiecare dintre noi.

Vă invităm urmați exemplul personajelor din afișe, oaspeții de seamă ai orașului în acest an și să vă bucurați de gândurile lor, desigur, sub masca de protecție”, spune Cristian Lupeș, directorul Filarmonicii sibiene.

Campania inițiată de Filarmonica de Stat Sibiu și Clubul Lions Brukenthal Sibiu este sprijinită de Primăria Sibiu, Biblioteca Astra Sibiu, Editura Armanis, ISU Sibiu, Electro-Con și Flags.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*