„Sunt ministrul Agriculturii și v-am sunat să vă răspund…”

Gest surprinzător al unui ministru din cabinetul Grindeanu! Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltării Rurale, l-a sunat personal pe un agronom din Sibiu pentru a-i răspunde unei solicitări făcute prin e-mail. „Am rămas plăcut surprins”, mărturisește sibianul cu simpatii liberale.

Acum câteva zile, Ionuț George Diaconeasa a trimis un mail ironic la Ministerul Agriculturii.

Ieri, sibianul a primit un telefon de la minister, prin care i s-a solicitat un număr de telefon la care poate fi contactat. Iar în această dimineață, a avut parte de o surpriză cât se poate de plăcută:

„Ei bine dragilor…primesc azi un telefon:
„D-nul Diaconeasa ?”
Da,
Bună ziua, sunt Petre Daea-Ministrul Agriculturii si Dezvoltării Rurale si v-am sunat să vă răspund la cele solicitate de Dvs. prin e-mail.
…………………………………………… ………………………………………….
Consider ca este un gest onorabil, asta dincolo de orgolii politice si de faptul că am rămas plăcut surprins dar si că preferam o discuţie mai aplicată pe domeniu, că am primit lamuriri la chestiuni de la care de fapt nu asteptam raspuns.
Iniţiativa Ministrului de a suna personal să clarifice o solicitare recunosc răutacioasa, felul in care s-a recomandat si deschiderea la dialog m-au blocat pe moment, m-au facut să imi reconsider substanţial poziţia pe care am adoptat-o vis-a-vis de acest om,
mai ales intr-un context socio-politic foarte sensibil !
Latura filozofică pe care si-a conturat-o, si-a evidentiat-o si care contrastează puternic cu meseria dansului nu are nimic in comun cu caracterul, recunosc, unul care ii scoate in evidenta educatia.
Felicitari D-nule Ministru „

a scris Diaconeasa pe pagina sa de socializare.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*