Suntem la fel ca voi cetățenii. Votați USR PLUS pe 26 mai (P.E.)

Știi vreun incompetent cu funcție care să recunoască că nu se pricepe? Știi vreun mincinos care sa accepte ca nu zice adevărul? Când ai văzut ultima dată un hoț care să recunoască că a furat? Toți aceștia vor da vina pe alții, vor găsi scuze, se vor plânge.

Cei care sunt acum la guvernare fac exact asta: votează doar legile pe care le doresc, cum le doresc, împart banii cum vor și cui vor. Nu întreabă pe nimeni și când îi ia cineva la rost răspund cu tupeu: „altă întrebare” și „facem pentru că putem”. Culmea este că exact lucrurile pe care le-au promis nu știu, nu pot și poate că nici nu-i interesează să le facă: spitale, școli, autostrăzi sau căi ferate. Când vine vorba despre ele, fac ceea ce știu mai bine: acuză, se vaită, inventează.

Asta fac ei, cei care guvernează: dau vina pe opoziție, ambasadori, securiști, protestatari, justiție, europeni, multinaționale, presă. Pretind că nu sunt responsabili pentru că circulăm pe cele mai proaste drumuri ale Europei, că nu avem cu ce ne trata în spitale sau că se prăpădesc copiii în veceurile din școli. Sunt corigenții Europei ce urmează să fie exmatriculați pentru că au încălcat toate regulile de bun simț. ALDE e pe cale să fie exclus din grupul partidelor liberale europene, iar în cazul PSD s-au declanșat mai multe inițiative care își propun să îl scoată din rândul partidelor social-democrate.

La toate acestea s-a construit însă și o alternativa: oamenii noi, cei care au intrat în politică pentru a scăpa de toate astea, oamenii care au creat Alianța 2020 USR PLUS.

Oamenii precum Nicu Ștefănuță, sibian, diplomat european care și-a făcut o carieră la Bruxelles și care a ajutat cum a putut comunitatea și România de acolo. Sper exemplu, a intermediat întâlnirea dintre susținătorii Autostrăzii A8 și cei de la Comisia Europeană. El spune simplu că: „Astăzi, prin fiecare pas pe care îl facem, trebuie să mergem tot spre Europa. Trebuie să abandonăm drumul hoților, să nu mai dăm crezare minciunilor. În 26 mai avem șansa să asigurăm succesul luptei pentru justiție care a început acum mai bine de doi ani, pe care am dus-o pe străzile cetății noastre. E timpul să facem asta și în cabina de vot! Europa unită suntem noi”.

Alternativa sunt copiii și nepoții care au fost educați de părintii și bunicii lor să se comporte diferit, civilizat și responsabil. Ei știu că sub nicio formă furtul nu trebuie grațiat, că școala înseamnă mai mult decât cumpărarea unei diplome, iar o slujbă nu se câștigă pentru că ești rudă cu cineva. Toate acestea sunt forme de hoție trebuie să scăpăm de ea pentru a ne vindeca.

Alianța 2020 USR PLUS este alternativa de care România europeană are nevoie acum. Votați USR PLUS pe 26 mai, poziția 2 de pe buletinul de vot.


Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța 2020 USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Mesagerul Press SRL.
Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 41190006.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*