Suporter adevărat. A venit de la peste 1000 de kilometri special pentru meciul inaugural de pe Municipal!

Liviu Hanea este un sibian de 35 de ani, plecat acum 11 ani în Germania.

Foto: Facebook/Suporterii Sportului Sibian

Acum locuiește lângă Stuttgart, lucrează ca și distribuitor de colete, este căsătorit și are doi copii. Liviu nu a uitat nici o clipă de orașul din care a plecat și pe care îl iubește foarte mult.

Împătimit al sportului, în special al fotbalului, Liviu este foarte atent la viața sportivă a Sibiului.

Chiar dacă este departe de Sibiu, Liviu Hanea se declară un suporter înfocat al echipei FC Hermannstadt. De aceea, ori de câte ori are ocazia, Liviu vine din Germania zburând peste 1000 de kilometri pentru a-și susține echipa.

Așa s-a întâmplat și la meciul de sâmbătă cu Farul Constanța, primul disputat la Sibiu după o lungă perioadă de timp. Liviu a venit ieri dimineață, iar astăzi a plecat înapoi la Stuttgart.

Despre noua arenă din Sibiu, despre public și despre meci, Liviu are doar cuvinte de laudă.

Totul a fost senzațional! Avem un stadion european, într-un oraș european și cu public european. Nu regret nici o clipă efortul de a fi venit la Sibiu pentru acest meci” a spus Liviu Hanea pentru „Mesagerul de Sibiu”.

Dealtfel Liviu Hanea a mai încurajat din tribune echipa sibiană și la sfertul de finală a Cupei disputată cu FCSB, atunci venind pe stadion cu întreaga familie, a fost și la Cluj la meciul cu „U” Cluj, și la barajul de menținere în Liga I.

Despre stadionul Municipal nu pot să spun decât că este la nivelul marilor stadioane din Europa. Faptul că aici există și o sală și o pistă de atletism, și o sală de box, nu face decât să încurajeze sportul sibian” spune Liviu.

Următorul meci la care Liviu va veni să își încurajeze echipa favorită din tribune va fi cel cu FCSB din luna ianuarie.

Chiar dacă din cauza distanței care îl separă de Sibiu nu poate asista la toate meciurile lui FC Hermannstadt, Liviu și-a cumpărat un abonament pentru a susține și financiar, după puterile sale echipa.

Am și abonament făcut. Îi îndemn pe toți sibienii care vor să fie alături de FC Hermannstadt să își facă abonamente, să vină la stadion la meciuri, pentru ca echipa să primească astfel și un sprijin financiar din partea suporterilor”, a mai adăugat Liviu Hanea.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*