Șura Culturală Gușterița îi invită pe seniorii comunității la o seară tradițională de Crăciun

Proiectul Șura Culturală Gușterița a fost gândit ca unul pentru copiii din comunitate. Șura Culturală se dorește a fi un adevărat „Palat al Copiilor” din cartierul Gușterița.

Dar Șura Culturală Gușterița nu se adresează doar copiilor. Acum în prag de sărbători la Șura Culturală Gușterița va fi o seară dedicată doar „seniorilor”, a celor trecuți de 50 de ani.

Miercuri, 8 decembrie preotul paroh Alexandru Ioniță, inițiatorul și sufletul Șurii Culturale îi așteaptă pe membrii comunității care au peste 50 de ani la o seară specială, de colinde și povești despre tradiții și obiceiuri de altădată.

„ Invităm membrii comunității noastre din Gușterița să repetăm colinde, să povestim despre tradiții și obiceiuri de altădată, să ne bucurăm împreună, la gura sobei, în Șura Culturală!

În seara aceasta așteptăm membrii cu vârsta de peste 50 de ani!” se arată într-o postare pe Facebook a preotului Alexandru Ioniță.

Întâlnirea seniorilor de Șura Culturală Gușterița va începe e la ora 18.00, iar participanții vor avea parte și de câteva surprize.

„ Șura Culturală nu este doar pentru copii, nicidecum! De aceea mâine seară primim doar 50+ Avem și un concert de colinde surpriză. Dar cei 50+ nu prea folosesc Facebook, așa că vă rugăm tot pe voi, cei 50– să le amintiți de invitația noastră” a mai spus preotul Alexandru Ioniță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*