Surprize pentru îndrăgostiți, la Shopping City Sibiu

De Dragobete, la Shopping City Sibiu se simt “Fluturi în stomac”! O piesă de teatru îmbrăcată în romantism, cadoul perfect pentru ziua românească a iubirii.

Dragobetele se sărbătorește prin artă la Shopping City Sibiu. Pe 24 februarie, centrul comercial îi așteaptă pe toți îndrăgostiții să își împărtășească sentimentele alături de Alexandra și Constantin Podu, cei doi actori ai piesei de teatru “Fluturi în stomac”. Familie fericită în viața reală, doi tineri ce abia încep să simtă fluturii iubirii în scenariul piesei, Alexandra și Constantin vor muta scena convențională în inima Shopping City Sibiu. Astfel, începând cu orele 18.30, vizitatorii centrului comercial care se vor afla în zona magazinului Douglas se vor transforma, preț de o oră, în spectatori de teatru.

În plus, pentru că se apropie luna Mărțișorului, vizitatorii Shopping City Sibiu pot câștiga simbolul acestei sărbători, sub forma unei broșe-mărțișor, cu motive tradiționale. Clienții centrului comercial trebuie să meargă la Info Point, în perioada 14-28 februarie, cu bonuri de minimum 100 de lei, de la orice magazin din centrul comercial, iar unul din cele 1.000 de premii le este acordat pe loc. Partenerul campaniei este Meli Melo.

Și, tot cu această ocazie, va fi organizat și Târgul de Mărțișor, în perioada 26 februarie – 1 martie, în galeria Carrefour. N-au fost uitați nici cei mici, astfel că pe 18 februarie va avea loc “Re-Kreatika de mărțișor”, un atelier de creație pentru copii, în cadrul căruia prichindeii vor putea crea propriile simboluri ale primăverii. Atelierul se desfășoară între orele 11.00 și 14.00.

Nu în ultimul rând, cei care vor să ofere un cadou unic în luna îndrăgostiților vor putea alege dintre bijuteriile, tablourile sau decorațiunile vintage ce vor fi expuse în cadrul Târgului de Artă și Antichități. Acesta va avea loc în perioada 14-18 februarie, în zona Douglas.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*