Surprize și cadouri la Shopping City Sibiu

Concerte, ateliere de creație, târg de Crăciun, întâlnirea cu Moș Crăciun și campania „Fii generos de Crăciun” sunt câteva dintre activitățile propuse sibienilor cu ocazia sărbătorilor.

Artistul de muzică populară Sorin Nicodin va aduce un concert de colinde, pe 18 decembrie, începând cu ora 17.30. Spectacolul va continua pe scena amplasată în zona restaurantelor, pe care vor urca mai mulți artiști: naistul Radu Nechifor, Anca Mărgineanu, o îndrăgită artistă de muzică populară, și renumita trupă locală Dreamcatchers Band.

Dăruiește bucurii!

Pentru al șaselea an consecutiv, împreună cu Crucea Roșie Sibiu, Shopping City organizează campania „Fii generos de Crăciun”, devenită deja o tradiție în oraș. Prin această campanie, un brad din centrul comercial va fi decorat cu peste 400 de jucării, ce vor fi apoi oferite copiiilor din centrele de plasament din oraș, împreună cu rechizitele pe care sibienii sunt invitați să le doneze în urnele de cadouri special amenajate lângă brad. Jucăriile și rechizitele colectate vor ajunge la: Centrul de Plasament Orlat, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 1, Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități „Speranța”, Centrul de zi pentru copii „Sf. Arh. Mihail și Gavril”, Centrul de zi pentru copii „Înălțarea Domnului”, Spitalul de Psihiatrie – secția Pediatrie și Centrul Ambulator, respectiv Centrul de plasament pentru copilul cu dizabilități „Prichindelul”.

Întâlnire cu Moș Crăciun la Shopping City Sibiu

Până pe 23 decembrie, între orele 16.00 și 20.00, cei mici îl pot întâlni pe Moș Crăciun în zona special amenajată lângă bradul de Crăciun din food court. Moșul le va primi scrisorile cu dorințe, le va spune povești și va face fotografii cu prichindeii, iar copii talentați de la mai multe grădinițe din oraș vor cânta colinde. Tot pentru copii, Shopping City Sibiu propune un atelier de creație handmade unde vor învăța să își confecționeze singuri globurile și decorațiunile de Crăciun. Cei mici sunt așteptați pe 20 decembrie în zona de food court pentru a participa la acest atelier.

Târg de Crăciun

În perioada 16-24 decembrie, Shopping City Sibiu a pregătit un târg de cadouri tematic în spiritul Crăciunului, amenajat în Galeria Carrefour, unde vizitatorii pot găsi o varietate mare de produse, printre care decorațiuni, dulciuri, produse de artizanat și tradiționale și cadouri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*