Susținătorii lui Adrian Bibu îi îndeamnă pe sibieni să nu își risipească voturile (P.E:)

Susținătorii candidatului PNL la funcția de primar al municipiului Sibiu, Adrian Bibu, susțin că municipiul se află, pentru prima oară în ultimii 20 de ani, într-un moment care poate face diferența: patru ani identici cu ultimii patru sau patru ani care vor însemna un nou început.

Omul de afaceri Vasile Presecan, fostul viceprimar Virgil Popa, medicul Vicențiu Săceleanu sau profesorul Alexandru Dumbravă sunt doar câțiva dintre cei care cred că sistemul actual de vot, într-un singur tur, îi pune pe sibieni în situația de a nu avea decât două opțiuni: Adrian Bibu sau Astrid Fodor. Orice altă alegere echivalează cu un vot risipit.

 

Vasile Presecan, proprietarul Trans Agape:  “E simplu: cine vrea schimbare trebuie să voteze Adrian Bibu! ”

Unul dintre cei mai respectați oameni de afaceri din Sibiu, proprietarul Trans Agape, Vasile Presecan, explică de ce sibienii care vor o schimbare la nivelul actualei administrații trebuie să își concentreze voturile într-o singură direcție:

“Îi înțeleg pe cei care își doresc un Sibiu mai dinamic, o viziune nouă, tânără, dar toți acești sibieni trebuie să știe că, în realitate, schimbarea nu o poate face decât acel candidat aflat cel mai aproape de actualul primar în intenția de vot. Iar acela, inclusiv conform celui mai recent sondaj local, este Adrian Bibu. Nu avem vot în două tururi și de aceea, câștigă cel care are mai multe voturi. Nu există o a doua șansă pentru gruparea voturilor, există doar una” – spune Presecan.

Omul de afaceri îi îndeamnă pe toți cei care vor o schimbare să îl susțină pe Adrian Bibu, singurul cu șanse reale de a răsturna situația actuală.

“Adrian Bibu merită votul sibienilor care își doresc o nouă administrație. Chiar dacă opțiunile politice ale oamenilor includ alte partide pentru Consiliul Local, sper ca pentru primar să fie  susținut Adrian Bibu”- spune Presecan.

Virgil Popa, fostul viceprimar al Sibiului: “Adrian Bibu sau Astrid Fodor. Orice altă variantă este vot irosit!”

Și fostul viceprimar Virgil Popa crede că sistemul de vot actual conduce la ideea a doar două opțiuni, deși, în realitate, acestea par multe.

“Cred că cine este mulțumit de cum a fost condus Sibiul în acești patru ani are o singură opțiune. Tot una singură au însă și cei care vor o altă administrație, iar această singură opțiune este Adrian Bibu. Nu există, realist vorbind, posibilitatea ca vreun alt candidat să reușească să recupereze distanța până la candidatul PNL, să îl depășească și să învingă actualul primar. Doar Adrian Bibu poate câștiga, fiind cel mai aproape”- spune Virgil Popa.

Prof. Alexandru Dumbravă: “Avem ocazia de a vota, cu toții, PENTRU ceva “

 

Profesorul Alexandru Dumbravă spune că scrutinul de la Sibiu, în sistem de tur unic, dă ocazia oamenilor de a vota, cu toții, PENTRU ceva.

“Este un bun prilej de a vota cu toții pentru un tip nou de administrație, pentru un primar cu viziune, cu energie. Nu este un vot împotriva, ci o ocazie de a susține, cu toții,  Sibiul de mâine, iar acest lucru se poate face cu șanse mari  de reușită numai dacă simpatizanții partidelor aflate în competiție înțeleg că, în realitate, doar Adrian Bibu poate strânge voturile necesare”- spune Dumbravă.

 

Medicul Vicențiu Săceleanu: “Numai voturile pentru Adrian Bibu pot produce schimbare la Primăria Sibiu!”

 

Medicul Vicențiu Săceleanu este de părere că sistemul de vot într-un singur tur a creat o stare de suficiență la nivelul multor primării din România, inclusiv la nivelul Sibiului și că este nevoie de o grupare înțeleaptă a voturilor, echivalentă cu un duș rece.

“La Sibiu, numai prezența în competiție a lui Adrian Bibu a făcut ca administrația să se dezmorțească, să anunțe realizări pe bandă rulantă zi de zi. Altfel, în contextul votului într-un singur tur, starea de suficiență continuă până la alegeri. Este nevoie să dezmorțim acest oraș  dezmorțindu-i conducerea. Iar acest lucru se poate face numai prin concentrarea voturilor către singurul candidat care poate, realist, câștiga alegerile: Adrian Bibu”- spune dr. Vicențiu Săceleanu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*