Susține Sibiul prin vot!

Sibienii pot vota online cei mai buni asistenți sociali și personalitățile care au susținut asistența socială în 2016.

Aflată la a IV-a ediție, Gala Excelenței în Asistenţă Socială 2017 va avea loc marți, 21 martie, la Ateneul Român din București. Evenimentul urmăreşte punerea în valoare a profesiei de asistent social şi premierea progreselor realizate în cele două decenii de la reconstruirea sistemului de asistență socială.

16 nominalizări

Judeţul Sibiu participă și anul acesta la eveniment cu 16 nominalizări – asistenţi sociali, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ai autorităţilor locale, jurnalişti implicaţi în campanii sociale. Votul este foarte important pentru intrarea lor în finală – faza de jurizare a activității – şi este, de altfel, singurul mod de a recompensa, la nivel județean și naţional, performanța lor.

Pentru premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități, au fost nominalizați sibienii Peter – Florin Hajnal, Carmen Rațiu și Claudia Nechita. Cristina Surdu concurează pentru premiul Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost. La premiul  Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice și îngrijiri la domiciliu, Sibiul este reprezentat de Eugenia Gabriela Bica și Maria Adina Pârjol. Liliana Macarie poate obține titlul de Asistentul social din domeniul sănătate / servicii medicale, în timp ce Simona Dragomir țintește premiul  Asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare. Pentru premiul  Instituția  anului, concurează din partea Sibiului Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – filiala Sibiu, Crucea Roșie filiala Sibiu, subfiliala Mediaș, Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen (A.L.E.G.), Asociaţia Femeilor din Sibiu și Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj. Georgeta Sorina Corman și Mihaela Sabău sunt propunerile pentru premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale. Minodora Lupu, de la Radio Vocea Evangheliei Sibiu, vizează premiul Jurnalistul anului.

Până pe 27 februarie

Astfel, până pe 27 februarie, ora 00.00, eforturile și implicarea celor nominalizaţi pot fi apreciate printr-un simplu vot online pe site-ul dedicat Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială, la adresa http://poll.cnasr.ro. „Să apreciem așadar, într-un efort comun, discreția muncii lor, dar totodată să recunoaștem, tot într-un efort comun, performanța și să o încurajăm! Mult succes celor nominalizați!“, transmite Valeria Guliman, președinte Colegiul Național al Asistenților Sociali din România – structura teritorială Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*