Sute de culturiști se adună în Sala Transilvania. Iată motivul

În perioada 31 august-4 septembrie vor avea loc la Sala Transilvania „Campionatele Naționale de Culturism și Fitness – cadeți, juniori, seniori și masters”. Este vorba despre etapa finală a competiție naționale.
Campionatele din acest an reunesc aproximativ 600 de sportivi de performanță – cadeți (între 7-15 ani), juniori mici (între 16-20 ani), juniori mari (între 21-23 ani), seniori (între 24- 35 ani la femei și între 24-40 de ani la bărbați) și masters (cu vârsta peste 35 de ani la femei și peste 40 de ani la bărbați) – de la peste 60 de structuri sportive din România afiliate la Federația Română de Culturism și Fitness.
În afara categoriilor de vârstă menționate, competiția mai este structurată și pe categorii de înălțime și greutate.
Concurenții vor fi evaluați de o comisie de arbitri care acordă puncte bazate pe mai multe criterii, precum: masă musculară, înălțime, definire, separare, simetrie, proporționalitate etc.
Accesul publicului este liber.
Campionatele Naționale de Culturism și Fitness – cadeți, juniori, seniori și masters sunt organizate de Asociația Clubul Sportiv Centurion și cofinanțate de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2022.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*