Sute de sibieni au întâmpinat trenul regal cu aplauze și au strigat numele Regelui Mihai

Câteva sute de persoane i-au întâmpinat aseară, pe Principesa Margareta, Principele Radu și pe Principesa Maria, în Gara din Sibiu, unde au ajuns cu trenul regal.

120122191953299250

Primarul Astrid Fodor, prefectul Cristian Roman și vicepreședintele Consiliului Județean, Marcel Luca, le-au urat bun venit și le-au dăruit flori reprezentanților Casei Regale. Alături de ASR Principesa Margareta, Principele Radu și Principesa Maria, s-au mai aflat ca invitați de onoare în trenul regal Principele Lorenz al Belgiei și pe Majestățile Lor Regale Simeon al II-lea și Margarita ai Bulgariei.

120122201953357532
În aplauzele celor prezenți și muzică de fanfară, membrii familiei regale au pășit pe covorul roșu până în clădirea Gării, unde au fost expuse câteva fotografii. O parte din sibienii prezenți în Gara din Sibiu au scandat numele Regelui Mihai I, potrivit Agerpres. Voluntarii Crucii Roșii Sibiu au distribuit fotografii cu familia regală.

120122211953420860
Mulțimea s-a înghesuit să admire trenul regal.

Principesa Margareta, principele Radu și principesa Maria au participat aseară, la Sala Thalia, la un concert simfonic extraordinar dedicat Zilei Naționale a României.

Potrivit Casei Regale, călătoria din acest an a trenului regal este dedicată aniversării a 150 de ani de la întemeierea Casei Regale a României și promulgării Constituției din 1866.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*