Tânără fugită de acasă. Dacă ați văzut-o, anunțați urgent poliția!

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 17 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 18 noiembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 07.00, minora pe care o are în plasament, Udroiu Alexandra Maria, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu, din sat Moșna, comuna Moșna, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Tânăra are 165 cm înălțime, 60 de kilograme, ochi căprui, ten alb, păr șaten, lung, constituție atletică.

În momentul plecării, tânăra purta o geacă din fâș de culoare negru, pantaloni de culoare albastru închis și pantofi sport de culoare albastru închis, cu talpă albă.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

”Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, fac apel polițiștii sibieni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*