Târgul de Crăciun și summit-ul UE de la Sibiu, discutate la Cluj

Primarul Astrid Fodor a participat, zilele trecute, la Conferința de Bune Practici în Administrația Locală și o conferință organizată de Camera de Comerț Româno-Germană, la Cluj.

Sâmbătă, 29 septembrie, a avut loc la Cluj Napoca ediția a doua a Conferinței de Bune Practici în Administrația Locală, un eveniment organizat de Centrul Cultural Clujean la care au participat și primarul Clujului, Emil Boc, și primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Primarul Astrid Fodor a participat și la această ediție, tema stabilită de organizatori pentru Sibiu fiind Târgul de Crăciun și colaborarea dintre sectorul public și cel privat în organizarea unui eveniment cu un impact important pentru oraș.

De asemenea, edilul-șef a participat la o conferință organizată la Cluj de Camera de Comerț Româno-Germană pe tema președinției Consiliului Uniunii Europene pe care România o va deține în prima jumătate a anului viitor.

Speakerii la această conferință găzduită de Aula Magna a prestigioasei Universități clujene au fost ambasadorul Germaniei la București, ES Cord Meier-Klodt, ambasadorul României la Berlin, ES Emil Hurezeanu, europarlamentarul Siegfried Mureșan, primarul Emil Boc, prorectorul Universității Babeș Bolyai, prof. dr. Mihaela Luțas, și Sorin Valeriu Naș, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

„Discuțiile s-au axat pe provocările, dar și pe beneficiile pe care România le poate avea în aceste șase luni în care ochii întregii Europe se vor îndrepta către noi. S-a vorbit și despre Summitul de la Sibiu care are o greutate imensă în contextul Brexit-ului și stabilirii bugetului UE pentru următoarea perioadă”, au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*