Târgul de Ecoturism, o premieră pentru județul Sibiu (FOTO)

În cadrul Programului „Anii Drumeţiei”, Consiliul Judeţean şi Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu organizează primul Târg de Ecoturism din Sibiu, prilej de a prezenta publicului oferta sezonului de toamnă-iarnă a activităţilor recreative şi spor tive din judeţ.


Evenimentul are loc vineri şi sâmbătă, 19-20 noiembrie, în Pavilionul Muzeal Multicultural ASTRA, între orele 10:00 – 18:00.

Târgul este împărțit pe trei secțiuni

 

Târgul este împărţit pe trei secţiuni: cea expoziţională, în care vizitatorii pot afla care sunt ofertele şi ce tip de experienţe şi activităţi pot încerca acest an în Sibiu; o secţiune comercială, cu echipamente outdoor şi sportive care pot fi achiziţionate la preţuri speciale şi demonstraţii utile de folosire a acestora şi o parte de conferinţă, în care specialiştii din domeniu vor împărtăşi exemple de bună practică pentru turism sustenabil, recomandări sănătoase şi informaţii utile despre comportamentul adecvat pe munte.

Numeroși participanți cu prețuri speciale

„Târgul de Ecoturism este un prilej de a expune şi a aduce aproape de public toţi operatorii care au în portofoliu activităţi şi servicii care promovează turismul
sustenabil. Astfel, sibienilor le va fi la îndemână să îşi planifice timpul liber, ţinând cont de oportunităţile din judeţ“, a declarat Sergiu Olteanu, manager de proiect.

Prezentă la deschiderea Târgului de Ecoturism, Daniela Câmpeanu președintele Consiliului Județean Sibiu a declarat:

„Prin aceste manifestări ca cea de astăzi, dorim ca obiectivul pe care ni l-am fixat, acela de a deveni o destinație perfectă pentru turism să fie atins în timp cât mai scurt. Deci printr-o colaborare între toți cei interesați în acest sens, cu siguranță acest obiectiv va fi mai repede atins”.

Printre participanții la târg se numără Asociaţia Sibiel 2000, Arii Rurale Interconectate Cârţişoara, Montan Grup Sibiu, WWF România, Colinele Transilvaniei, Tăşuleasa Social, Fundaţia Biserici Fortificate, Răşinari Travel, Apoş, Villa Abbatis, Arena Platoş, Centrul Aria, Oak Tree Travel, Sibiu Reisen, Trail Guide, Transylvania E-bike Tours, Explorer Sport, Action Sport, Decathlon, Ballan Sportwear, Pită de Alămor, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, Flora Fauna International, Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu, Agenţia Naţională pentru Arii Protejate, Asociația My Transilvania.

Târgul de Ecoturism de la Muzeul Astra poate fi vizitat până sâmbătă la ora 18.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*