Târgul lui Iepurilă

Târgul de Paști din Sibiu a ajuns la cea mai mare ediție de până acum, care reunește 50 de expozanți.

De luni dimineață a început amenajarea celei de-a 9-a ediții a Târgului de Paști din Sibiu, care se va desfășura în perioada 30 martie – 10 aprilie, în Piața Mare. Ediția din 2018 reunește cei mai mulți expozanți de până acum – 50 la număr. Aceștia vor oferi sibienilor și turiștilor multe produse specifice acestei sărbători, dar și diverse preparate culinare dulci și sărate, anunță organizatorii.

Printre produsele care se vor găsi la târg sunt: lumânări decorative parfumate, coronițe și ornamente pascale, bijuterii confecționate manual, ouă de Paști realizate prin tehnica șervețelului, cutii de bijuterii, costume populare, cristale semiprețioase, ouă decorative din lemn, lumânări sculptate, tablouri pe nisip, sirop, dulceață, zacuscă, murături, miere de albine și alte produse apicole, produse din ceramică, dulciuri, brânzeturi olandeze, unelte și figurine din ciocolată, murături la borcan, migdale și fructe uscate pralinate, ciocolată fără zahăr, plăcinte dulci și sărate, clătite uriașe, sucuri naturale, choco kebab, gogoși turcești, tornado chips, crochete mexicane, nachos, loaded fries, premium hot dog, cârnați la grătar, burgeri fresh și specialități de cafea servite din Coffee Bike.

În centrul târgului va fi amenajată zona de agrement, care va include un carusel tradițional, un trenuleț pentru copii și o cetate gonflabilă. Tot în această perioadă, un trenuleț turistic superb va plimba vizitatorii prin centrul medieval al Sibiului.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 11 și 21.

Târgul de Paști din Sibiu a debutat în 2010, fiind unul dintre primele evenimente de acest tip din țara noastră, și este organizat de Asociația Events for Tourism, care a inițiat și Târgul de Crăciun și CibinFEST.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*