Teatrul GONG îi provocă pe adolescenți la un concurs de scriere. Sunt premii puse în joc.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu îi invită pe adolescenți să contribuie la dezvoltarea unui nou spectacol, pentru a face o cronică provocatoare asupra lumii din jurul nostru.

Foto: Teatrul Gong Sibiu

”Dincolo de statistici alarmante, există întotdeauna oameni, istorii și drame. Căutăm povești și mărturii de viață despre ce înseamnă să fii adolescent azi și cât de tentat ești să încerci să iei droguri. Ce ai văzut în jur și ce te-a impresionat sau speriat? E cool să reziști tentației sau, din contră, ceilalți din grup te vor considera fricos? Puteți alege să scrieți orice fel de text (eseu, jurnal, povestire, scrisoare), care să nu depășească 5000 de semne. Poveștile cu potențial vor fi dezvoltate apoi într-un workshop de scris, la care veți lucra împreună cu scriitoarea Ana Maria Sandu și cu actrița Nicoleta Lefter”, este îndemnul reprezentanților Teatrului Gong din Sibiu

Textele pot fi trimise pe e-mail, la proiecte(@)teatrulgong.ro, până în data de 30 martie, ora 16.00. Trei dintre cele mai creative lucrări vor fi premiate cu câte 500 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*