Teatrul Gong Sibiu își suspendă temporar activitatea / Aventurile lui Pinocchio se difuzează online

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu anulează toate evenimentele programate în perioada 23 octombrie – 6 noiembrie a.c., din cauza incidenței mari de infectare cu coronavirus. 

Toate biletele vor fi anulate automat, iar acestea nu vor putea fi folosite pentru alte reprezentații. Contravaloarea biletelor achiziționate pentru evenimentele anulate va fi returnată automat în contul din care s-a făcut plata, în termen de maxim 14 zile.

 

Teatrul Gong: În cazul puțin probabil în care o rambursare nu se va procesa cu succes în acest interval, invităm spectatorii să ne contacteze la numărul 0269 211 349, pentru a soluționa eventualele erori în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, au fost blocate de la vânzare toate evenimentele programate până la finalul anului. În funcție de recomandările autorităților, vom reveni cu mai multe detalii.

„Fără implicare, teatrul dispare! Am aplicat toate măsurile recomandate de autorități pentru combaterea răspândirii noului coronavirus și am avut grijă să implementăm chiar și un set de reguli suplimentare la nivel instituțional. E important să înțelegem că depinde de fiecare dintre noi să avem grijă unii de alții pentru a ne revedea cu zâmbetul pe buze cât mai curând. Salutăm deciziile autorităților și avem încredere că acestea sunt luate în beneficiul tuturor!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

De asemenea, Teatrul „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 24 octombrie și duminică, 25 octombrie, de la ora 12:00, înregistrarea spectacolului „Aventurile lui Pinocchio” în regia lui Lilly Krauss Kalmar. Spectacolul va fi difuzat pe pagina de Facebook a teatrului.

Autorul fermecătoarei cărți pentru copii „Le avventure di Pinocchio” este Carlo Collodi, scriitor și jurnalist italian. Cunoaștem cu toții povestea marionetei lui Geppetto care a prins viață și peripețiile prin care a trecut până a înțeles că trebuie să fie un băiețel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Povestea este completată și de greierașul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată „a doua conștiință”, care veghează mereu și asupra copiilor, îndemnându-i să fie buni și ascultători. Acesta este mesajul principal transmis și prin spectacolul Teatrului Gong, pus în scenă încă din anul 2000, în regia semnată de Lilly Krauss-Kalmár și scenografia de Anca Dumitru Chirulescu, pe muzică compusă de Petre Manzur. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Jenö Major, Angela Páskuy, Monica Baldea, Claudia Stühler, Adrian Prohaska, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu, Gabriela Mitrea și Andrei Hansel. Spectacolul are o durată de aproximativ 60 de minute și nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Programul complet al teatrului poate fi consultat online pe teatrulgong.ro, iar pentru actualizări în timp real vă recomandăm să descărcați aplicația Teatrul Gong, disponibilă gratuit în Apple Store sau Google Play.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*