Teatrul Naţional „Radu Stanca” îşi suspendă toate spectacolele până în 16 aprilie

Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu (TNRS) a anunţat că îşi suspendă toate spectacolele până în 16 aprilie, în contextul epidemiei cu noul coronavirus, anunță Agerpres.


„Urmare a evoluţiei evenimentelor actuale din România, în contextul epidemiologic COVID-19 şi a celor mai recente decizii luate de autorităţile centrale ale statului, Teatrul Naţional ‘Radu Stanca’ Sibiu anunţă suspendarea tuturor spectacolelor programate în perioada 23 martie (inclusiv) – 16 aprilie (inclusiv)”, se arată într-un comunicat al TNRS.

Potrivit sursei citate, toate spectacolele suspendate din perioada 23 martie – 16 aprilie vor fi reprogramate, pe parcursul acestui an, iar programul actualizat va fi comunicat publicului imediat ce situaţia va permite acest lucru.

„Realitatea pe care o trăim astăzi cu toţii nu mai seamănă cu nimic din tot ceea ce ştiam fiecare dintre noi. Siguranţa comunităţii din care facem parte este foarte importantă, de aceea facem apel la publicul nostru să respecte cu stricteţe toate recomandările autorităţilor centrale şi locale. Doar împreună, prin efortul individual al fiecăruia dintre noi, alături de efortul autorităţilor, vom putea să revenim la liniştea şi pacea de care avem atât de multă nevoie. În mod cert, nu ne-am imaginat niciunii dintre noi că primăvara aceasta, pe care am aşteptat-o atât de mult, va fi astfel, dar cu speranţă, gând bun şi conduită responsabilă ne vom putea bucura din nou, împreună, de teatru”, a declarat directorul general al teatrului sibian, Constantin Chiriac.

Biletele cumpărate, pentru oricare dintre reprezentaţiile de până în 16 aprilie, rămân valabile pentru reprezentaţii viitoare, din acest an, ale aceloraşi spectacole.

„Spectatorii care doresc returnarea contravalorii biletelor pot solicita acest lucru, până în data de 16 aprilie 2020, în agenţia teatrală (pentru biletele cumpărate din agenţie), sau online, pentru biletele achiziţionate online, în baza unui email transmis către echipa de ticketing pe adresa de mail: contact@entertix.ro, cu subiectul returnare contravaloare bilete TNRS”, potrivit comunicatului de presă.

Agenţia teatrală a naţionalului sibian va funcţiona în următoarea perioadă cu un program scurt, de două ore pe zi, de marţi până joi, de la ora 16,00 la ora 18,00. Agenţia va reveni la programul normal de funcţionare imediat ce situaţia va permite acest lucru. Adresa agenţiei este Str. Nicolae Bălcescu, nr. 17 iar numărul de telefon care poate fi apelată pentru informaţii suplimentare este 0369.101.578.

Printre spectacolele reprogramate se numără şi „Faust” şi „Povestea prinţesei deocheate” regizate de Silviu Purcărete, „Camino Real” în regia lui Cosmin Chivu sau „Tom şi Jerry” în regia lui Florin Piersic Jr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*